Exclusive & stylish dance events where everybody is a V.I.P.

 

 

Welkom bij BLSSD

BLSSD with FRNDS organiseert exclusieve en stijlvolle dance events op de meest unieke locaties zoals villa’s, kloosters, forten, beachclubs, leegstaande fabrieken etc. Onze ingrediënten zijn FRNDS invite FRNDS, unieke locaties, stijlvol 23+ publiek, toegankelijke stijlvolle dresscodes met een thema of kleur. Bij BLSSD is iedereen een V.I.P. je ontvangt bij binnenkomst een glaasje bubbels,  er is een photoshoot, candy en een persoonlijke touch welke je nog zelden op een event tegenkomt. 

BELANGRIJKE MEDEDELING: BLSSD at the Mansion is verzet.

Andere locatie en andere datum

Onlangs zijn we door de gemeente 's-Hertogenbosch erop gewezen dat de omvang van het event “BLSSD at the Mansion” bij locatie Villa Maasdonk in Nuland, niet past binnen het bestemmingsplan en Villa Maasdonk momenteel niet voldoet aan de gestelde eisen voor een event van dergelijke omvang. Na overleg met de gemeente is duidelijk geworden welke stappen genomen moeten worden door Villa Maasdonk. Hoewel ze daar hun best doen om alles in orde te maken zodat alle zaken voldoen aan de gestelde overheidseisen, komt groen licht voor het houden van “BLSSD at the Mansion” in Villa Maasdonk helaas te laat.

Hier balen we enorm van maar we zijn dus genoodzaakt om het aanstaande event te verzetten naar een andere locatie. Maar BLSSD zou BLSSD niet zijn als we niet alles in het werk zouden stellen om een event te organiseren in een unieke locatie. Met man en macht is er gewerkt aan een oplossing. We hebben een geschikte locatie gevonden waar we met ons allen een BLSSD waardig event kunnen vieren. En wat voor een locatie .... (kijk verder bij Upcoming event)

NIEUWE NAAM – NIEUWE DATUM – NIEUWE LOCATIE

EVENT: Holy Ground
DATUM: 14 oktober
TIJD: 20.00 tot 04.00 uur (entree tot 22.30 uur)
ADRES: Kleefseweg 9, Ottersum
(gekochte tickets voor The Mansion worden automatisch overgezet naar tickets voor Holy Ground)

Aftermovie BLSSD New Year 2017

 
 

Koop tickets

Bekijk events