Exclusive & stylish dance events where everybody is a V.I.P.

 

 

Upcoming Events


facebook-evenement-photo-holyground2017

BLSSD at the Mansion

DATE

october 14th 2017

DOORS OPEN

20.00 – 04.00 (entrance until 22.30)

VENUE

Klooster Roepaen

ADDRESS

Kleefseweg 9, Ottersum

DRESS CODE

Men: Black, stylish, sophisticated, chique
Women: Colorful, cocktail, stylish, sophisticated, chique

BLSSD presents Holy Ground

We nemen je mee op reis naar Holy Ground. In een klein dorpje ergens in het zuiden van het land ligt een oud verlaten klooster. Het gigantische klooster is gelegen op een 50.000 m2 groot landgoed gelegen op 15 autominuten van Nijmegen.

De geschiedenis van deze imposante locatie gaat bijna 300 jaar terug. Het lijkt alsof de tijd heeft hier heeft stil gestaan. Er doet een verhaal de ronde dat het spookt op deze locatie. De Zusters van de Goddelijke Voorzienigheid die al jaren geleden hier zijn vertrokken worden nog wel eens al geesten gezien. Deze Holy spirits dwalen door de gangen en gaan vervolgens naar de mis in de imposante kapel.

Het oude mysterieuze klooster met haar gigantische kapel, de monumentale kloostergangen, trappenhuizen en de gebrandschilderde glas in loodramen neemt ons mee terug in de tijd. Ontdek samen met ons welke mooie verassingen BLSSD Holy Ground jou te bieden heeft....

BLSSD @ the Chapel

The Chapel zal dienst doen als de BLSSD with FRNDS area en deze is gelegen op de eerste verdieping.
De avondmis in de prachtige kapel begint om 20.00 uur en zal pas om 04.00 uur eindigen. Onze DJ’s zullen plaatsnemen achter het hedendaagse altaar en jullie voorzien van hemelse beats welke door het dansen zullen zorgen voor helse pijnen aan jullie voeten.
Maar niet getreurd in diverse area’s zullen we relaxte zit plekken creëren waar jullie kunnen genieten van goddelijke drankjes en elkaars gezelschap. Naast de kapel zullen er nog 4 andere ruimtes zijn waar je kunt dansen met je vrienden en kennis kan maken met tot dan toe volslagen vreemden. Uiteindelijk zullen jullie gezegend met mooie herinneringen en als FRNDS Holy Ground weer verlaten.
LINE UP
Jack Black | Jay Double U | MR. Stefanson | Jay-ve b2b Michael Mess | MAUS |  Eric van Kleef | MC Jaxxs

BLSSD with TRANCE

Op de begane grond in een sfeervolle ruimte zal de trance area worden gecreëerd, in de tijd dat de zusters hier nog woonden was dit de eetzaal. Nu worden er geen maaltijden geserveerd maar de lekkerste trance tracks. De locatie ademt geschiedenis en dit is wat je ook van enkele DJ's kan verwachten. Onder andere van niemand minder dan Cor Fijneman, hij zal ons mee terug nemen in zijn geschiedenis en Holy Moly daar worden we blij van.

LINE UP 
Drumm | Mike Orbis | Cor Fijneman | Rhun | Angelique

BLSSD with HOUSE

The HOUSE of GOD. Nu we ons "on Holy Ground" bevinden en onze broeders en zusters zich allemaal in hun mooiste outfit hebben gehesen om op 14 oktober naar de avond en nachtmis te komen, kan en mag deze treu HOUSE music area niet ontbreken. Kom genieten van deze lekkere sound, van elkaar en van een perfecte avond samen met je schatje of je vrienden. Share the love, feel the vibe, Hallelujah

LINE UP

Lez Vegaz | Michael Tom | Orson Welsh | Dalamrumah | House Intelligence


TECHNO

De werkkamer van Moeder-overste zal omgetoverd worden tot een Techno area(tje) welke in the underground scene in Berlijn niet zou misstaan. Dus voor al de FRNDS die zeggen "Techno is my religion" zoek de kamer van Moeder overste en geef je over. Hier gaan we met z'n allen in retraite maar dan niet in stilte ...... Vergeet je zonde en let's go.

LINE UP
Marvin Late | Poon | Lockar | Lez Vegaz 

Onze eigen zusters zullen jullie bij binnenkomst weer voorzien van goddelijk lekkere bubbels. 

Jassen, reserve schoenen etc. kunnen jullie opbergen in de lockers.

Munten voor Holy Ground kunnen betaald worden via cash of pin.

Parkeren kan op het landgoed zelf tegen een vergoeding van €5.- er zal gedurende het event toezicht worden gehouden op de parkeerplaats. Graag contant betalen bij de medewerkers van het Landgoed.

DRESSCODE

Mannen: zorg dat jullie er gelikt uit zien, dress like the rich and famous, stijlvol glamorous of liever wat stoerder? Voor jullie is de kleur zwart.  

Dames: jullie worden bij voorkeur verwacht in een stijlvol colorful cocktail jurkje, een mooie glamorous look of een stijlvol sexy jurkje, be a v.i.p. and dress 2 impress.

TICKET VERKOOP 

Ticket verkoop is gestart. Heb je al tickets voor “the Mansion” dan hoef je niets te doen. Deze blijven uiteraard gewoon geldig en gelden als het entree bewijs van Holy Ground.

Early FRND tickets €32,50  SOLD OUT
FRND ticket €35,-  SOLD OUT
Regular ticket €39,50
Late FRND €45.-